Nytt försök.

Jahapp, då var det ungefär massor med veckor sedan jag skrev sist. Detta beror på att min kära dator, den bärbara alltså, har åkt fram och tillbaka på lagning. Tänker inte berätta vilket företag det är (om du inte frågar), men de förstörde min dator ist för att laga det som var fel. Och den är fortfarande inte helt frisk, så förvänta er inget dagligt skrivande än så länge :)

Iaf, tänkte att jag skulle skriva av mig lite, och jag hoppas att ni vill lyssna. Vi struntar i allt det gamla jag har skrivit, ingen vill väl egentligen höra om min livshistoria. Vi börjar helt enkelt om med något nytt!

Jag är numera 20 år gammal, men ser likadan ut som när jag var 19. Ska snart börja skolan igen, efter ett år av studieuppehåll. Tycker inte om att jobba har jag kommit fram till, så jag ska börja läsa japanska i Lund på måndag (1 sept 2008). Någon annan som ska det? Man kan ju undra varför kanske... Och nä, det beror inte på animétrenden som har uppstått, utan på det vackra språket i sig :) Och, andra halvan av sanningen, på att jag inte har en aning annars om vad jag ska plugga för något.

Iom detta, ska jag flytta. För första gången i mitt liv utan resten av familjen. För jag har flyttat förr, det har jag. Dock var jag ca ett år när det hände, så jag kommer inte ihåg något. Aja, vad gör det? Denna gången kommer jag troligtvis komma ihåg det. Om inget drastiskt händer dvs. Att jag blir överkörd av en buss och får minnesförlust. Eller att en kackerlacka kryper in genom örat och äter upp min hjärna (det sista kommer från Miami Ink, någon som sett?). Eller så kanske, men bara kanske, kommer en haj och äter upp mig när jag badar i havet någon dag. Inte för att det skulle hända. Jag badar inte i havet. Bara i badkaret.

"I like chinese..." Monty Python alltså, de är några av de bästa som finns. Älskar deras filmer... Längesedan jag såg någon av dem, så det ska jag nog göra snart igen.

Försökte titta på en film nu ikväll. "Felon" hette den visst. Handlar om en man vid namn Wade Porter (Stephen Dorph), pappa till en son och blivande make, som råkar döda en tjuv som brutit sig in i huset. Wade blir då åtalad för dråp och ska spendera tre år i fängelse.

Hade detta då varit en annorlunda fängelsefilm, så hade jag kanske sett klart den. Men nu var den precis som alla andra filmer av det slaget, vilket gjorde den ointressant för en person som jag. Gillar du däremot fängelsefilmer borde du se den. Den har allt en sådan ska ha; Stora och små män i extrema slagsmål. Poliser mot interner i krig. Brutala scener med händelser som man retar sig på, vissa så mycket att man kan komma på sig själv med att sitta och skrika på de i filmen.

Eftersom jag inte såg mer än hälften ungefär, kan jag inte säga mycket mer. Visserligen fick jag slutet avslöjat för mig, men det tänker jag inte berätta för er ;)


Nä, nog för ikväll. I morgon blir det flytt hela dagen och högst antagligen inget skrivade. Men kanske, om ni (jag?) har tur.

RSS 2.0