Fredagskväll

Jahapp, då var det äntligen fredag igen. Är det i alla fall meningen att man ska tycka... Men jag har inget att göra om dagarna, så det blir en vanlig dag som alla andra bara. Dock längtar jag till i morgon vid 4-tiden. Då kommer Jocke hit och passar mig ^^

För tillfället försöker jag komma fram till om jag ska till Nick i Tomelilla. De har mysigt och dricker öl, och det var längesen jag träffade honom ju. Så det blir kanske så. Och för dem som inte vet, lärde jag känna Nick när jag började... Tvåan i gymnasiet måste det ha varit. Trevlig prick, extremt kunnig i allt, bara han vill. En fantastiskt djup människa.

Annars händer väl inte så mycket... Har sökt jobb i massor idag, vilket behövdes göra. Sen har jag städat och tvättat också. Försöker komma fram till hur jag ska göra på mitt rum... Behöver fler bokhyllor (har för många böcker) också behöver jag någonstans att göra av alla mina "flyttahemifrån"-saker. Mamma kom på idén om att flytta fram mina röda skåp mot dörren, och använda platen bakom dem sen som en liten extraplats. Men då har jag en stor fet korg i vägen för dörrarna. Ni som inte vet, här kommer bilder på hur jag menar:

Såhär ser det ut nu...

image1

Och såhär tycker mamma att jag ska göra det...

image2
Så nu förstår ni kanske lite bättre. Kan inte heller flytta korgen, den får inte plats någon annanstans eftersom jag har sedvägg och en underbart fin Supermantavla mellan de två fönster jag har. Tål att tänkas på hur det ska vara, men nog om det nu.

Vad har annars hänt idag...? Inget speciellt faktiskt. Har umgåtts med familjen och tittat på "Så ska det låta". Det programmet är faktiskt ganska roligt nästan alltid :) och du skulle prova att titta på det med min familj, vi skriker, vrålar, sjunger med för fulla halsar (inte alltid rent precis) och har skitskoj rent ut sagt! ^^

Nu är klockan iaf nästan natt (men bara nästan) så jag ska vara uppe en liten stund till, äta, ringa Jocke och sen sova. Lämnar er nu.

Over and Out!

Första dagen

Well well, då var det hela klart. Första dagen på blogg.se, och jag har försökt ordna så att allt ska vara som jag vill ha det. Nu ska jag väl försöka ordna så att ni andra ska vilja läsa det jag skriver.

Men läget, just nu, är så att jag inte orkar skriva ikväll. Är trött och hungrig så jag ska åtgärda det i omvänd ordning. Kanske tar och uppdaterar er i morgon i stället (då jag även hoppas på att mitt vänstra pekfinger ska ha slutat göra ont).

Godnatt på er alla (alternativ ingen?)

RSS 2.0