Fortsättning...

Jahapp, var slutade jag då? Just det, i högstadiet.

Jag och Bella blev, som sagt, så bra kompisar man kan bli. Under sommarloven spenderade vi mycket tid hos varandra, men jag var väl mest hos henne eftersom de har hästar i massor (14 st eller nåt sånt för tillfället).

I nian kom sen den stora frågan... Vad skulle man välja till gymnasiet? Jag hade många förslag till mig själv... Florist, media, teknik m.m. Dock blev det något så skumt som el-linjen. Jodå, så är det. En massa killar var det i klassen, och en till tjej. Och gud vad jag inte ville vara där den första veckan... I stort sett alla hade någon de kände i klassen utom jag. Grät gjorde jag när jag kom hem om dagarna (jag är väldigt känslig av mig och får ut saker genom att gråta), men efter ett tag började saker och ting ordna upp sig. Jag lärde först känna Camilla (den andra tjejen) och något senare även killarna. Och jag kunde inte haft det bättre ^^ Ångrar verkligen inte de tre åren jag gick där. Tro mig, jag spenderar hellre tid med en massa killar än en massa tjejer.

Well, i ettan på gymnasiet blev jag i alla fall tillsammans med en kille, på riktigt, för första gången. Det var Pontus, ett år yngre än vad jag är, och vi var väl tillsammans i 2 månader ungefär. Men ett råd ska jag ge er; bli aldrig tillsammans med någon i samma klass! Vi pratade inte så mycket under vårterminen, umgicks ännu mindre... Dock var det ganska bra igen efter sommarlovet, och vi var vänner som vanligt. Jag menar, vänner som har hånglat är inte jätteovanligt nuförtiden vad jag har förstått :)

I tvåan fick vi välja om vi ville gå ren el eller om vi ville gå datorinriktningen. Jag valde dator.

Fortsättning i morgon kanske, nu ska jag titta på "Så ska det låta".

Hej Då!

Onsdagsmorgon

Och här sitter jag och skriver ett nytt inlägg, medan Jocke ligger och snarkar i sovrummet. Har ingen aning när han tänker gå upp, så jag får väl roa mig med annat sålänge. Berätta om mitt liv kanske? Eller nåt...

Jag föddes under hektiska omständigheter den 13 Juli 1988. Det hektiska berodde på att jag inte kunde andas och fick bli uttagen med kejsarsnitt. Jag var fet, med valkar i nacken (de som känner mig nu; jo, det är sant) och låg i kuvös någon vecka (tror jag att det var). Jag klarade mig, men det var långt ifrån att alla prövningar skulle vara klara i mitt liv.

Det som kom senare var att jag inte fick mat. Eller rättare sagt, jag blev erbjuden mat när jag inte ville ha. Det var liksom fortfarande den tiden då alla mammor blev tillsagda, att de skulle ge sina små nyfödda mat varannan timme. Jag ville inte heller sova, så om man ville blidka mig till att faktiskt göra det någon gång, fick man ta en tur med barnvagnen utomhus, eller köra omkring i bilen. Detta kunde ju bli lite jobbigt kl 3 på morgonen om jag plötsligt vaknade.

Men allting gick vidare, och jag blev (som de flesta människor) äldre. Fram till att jag fyllde 6 år, och skulle börja skolan, så var det väl inte så mycket som blev konstigt. Jag fick en lillasyster (Fanny) när jag var två år. Hon ser numera ut ungefär såhär;

image4

Men annars hände nog inget speciellt.

När jag blev 6 år hände dock en massa saker. Jag fick en till lillasyster (Allis)...

image5

...och lill-Elin började skolan. Där blev hon mobbad, av en och samma person, ändå tills hon slutade nian. Men i sexan fick jag en underbar räddning, en person som heter Isabella. Hon började i samma klass som jag i högstadiet, och vi har varit de bästa vänner som finns sedan dess. Har dock inget foto på henne, vilket jag ska åtgärda så snart som möjligt.


Nu har jag en kattrumpa uppe i ansiktet ungefär, så jag tänker gå nu. Får väcka Jocke och äta frukost i stället. Mer om mitt liv kommer senare :)

Hej hopp!

Skor i massor!

Igår plockade jag och Jocke undan lite skor på Kajsas rum. Okej, lite och lite, ca 70 par blev det väl allt som allt. Varav mer än hälften nästan helt oanvända. Dock är det lite svårt att få dem sålda har vi en känsla av. Kan bero på att de flesta skor är i storlek 34/35. Några 36:or finns också, men de ska nog inte vara några problem. Men är det någon som läser detta, har storlek 34/35 och gärna tar sig till Malmö, så skriv en liten kommentar om det.

Jocke sitter just nu och läser tidningen + äter yoghurt. När han är klar med det ska vi ta oss ut en runda, bl.a gå till Japan Photo en sväng. Kanske gå in på myrorna och några antikvariat.

Nä, nu slutar jag skriva för idag. Kanske kommer skriva senare ikväll (om det hinns, ska ju plocka undan kläder idag ju) annars hörs vi en annan gång.

Hej då sålänge!

Inte på ett tag

Nu kommer jag nog inte skriva på några dagar. Kommer vara i Malmö hos pojkvännen och här finns inte alltid internet. Också har jag inte min dator med heller, så det finns bara en att sitta vid.

So well, see ya all!

Får passa på...

...att skriva nu. Pojkvännen kommer hit till mig snart, och då tänker jag inte sitta en massa vid datorn ^^ Jo, möjligtvis för att spela datorspel (jupp, jag håller på med sånt trams). Vampire bllir det nog i så fall. Eller Overlord. På tal om det, så har jag funderat på att börja skriva recensioner för spel och filmer här, men jag vet inte om det blir så. Känns mest som att jag vill skriva av mig om dagarna.

När vi ändå är inne på det, så har jag varit och fikat med Nick idag. Berättade om det igår ju. Och allt gick enligt planerna faktiskt. Vi fick pratat en del om gemensamma vänner och vad vi själva håller på med nuförtiden. Mamma och lillasyster nr 2 (Allis) kom in på caféet efter att vi varit där en stund. De hade varit på boan innan dess för att köpa skor till Allis och duk till vardagsrummet. Det gick inte så bra något av det.

Just det, det har jag inte berättat om! Vi har ju gjort fint i vardagsrummet nu. Nytt golv är lagt, öppna spisen är målad, väggarna och taket är målade och vi har köpt nya soffor. Färgerna på taket är ljust grått, 3 väggar är lite mörkare gråa än taket, och väggen vid den öppna spisen är svart. Golvet är rödbrunt för att det inte ska bli så "kallt" därinne. Får se om jag kan ordna foton på det när det är helt klart, så att ni får se hur fint det är :) Mamma och pappa är iaf helt lyriska, speciellt över sofforna. De bara älskar dem.

Vänta lite, ska bara vända mammas mat................................................................... Så, klart! Mamma är ute med en hund, så jag fick göra det. Trixi (min lilla underbara bitch till hund) skäller en massa som vanligt, hon är ju polisen i huset och ska hålla koll på allt. Har kanske en liten bild på henne på datorn... Ska kolla ^^ Jupp, det har jag:

image3

Visst är hon söt! Hon var nog 1 år där... Lite äldre är hon nu, snart 10 år för att vara exakt. Och alla tror att hon kommer leva i 10 år till, mest för att jävlas bara =P Men jag hoppas på det i alla fall.

Nä, nu ska jag sluta skriva, ska kanske spela lite innan pappa och Jocke kommer hit. Och de är i Tomelilla för tillfället, så det blir ganska snart.

Hej sålänge!!


RSS 2.0