Ny design

Kom precis fram till att jag vill göra en ny design igen... Något mer färgglatt som passar till den annalkande våren. Får se hur det blir med det.

kram :)

Symaskin!

Vi har nu införskaffat oss en symaskin! Det är en Janome MyStyle och den kostade nästan 2000 kr. Superfin är den! Sitter just nu och funderar på vad jag ska sy som första sak... Kanske en väska? Eller något klädesplagg? Ska jag sy om något jag har eller ska jag sy nytt? Jag har några projekt på G, men allt material till det ligger hemma hos mamma och pappa så jag måste komma på något nytt. Har ni något förslag?

Jaja, vi får se vad jag kommer på. Funderar lite på att sy ett midjeskärp, men jag tror inte jag har spännen och andra detaljer till det. Dock kanske jag kan göra det med vanliga hederliga knappar? Som sagt, vi får se vad det blir ;)

kramar!


PS. Glömde köpa tygkrita... Det skrivs upp på morgondagens "att göra"-lista. DS.



Gör en bikini

En tävling som jag är med i. Jag tycker att ni ska rösta på mina bidrag ;) Det är ju faktiskt pastell och blommor som gäller för tillfället :)



Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

 

 

 

 

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Hemmadag

Okej, inte riktigt bara. Jag har redan varit ute och shoppat åt mamma och farmor: Jättefina skjortor från H&M som jag köpte likadan till mig själv i fredags när jag shoppade med Allis. Då köpte jag även en svart klänning med puffärmar och rosmönster. Men jag har inte bestämt mig för om jag ska behålla den...

Det är mycket jag vill ha från H&M för tillfället. Känner mig alldeles hagalen. Men det gör kanske inget? Jag har i alla fall disciplin nog till att inte köpa allt, jag vet ju att vi inte har tillräckligt med pengar för tillfället. Dock funderar jag på att köpa denna. Men jag är inte säker. Vet inte om jag gillar rynket vid bysten eller att det är korta ärmar på den. om jag ska köpa den, vilken färg/vilket mönster tycker ni att jag ska köpa?

Sen funderar jag på att färga håret helblont. Vad tycker ni om det? Har velat prova det en tid nu, men har inte riktigt vågat/haft pengar.

http://www.hji.co.uk/hjimages/images/qhs554/hji/medium/2006-short-blonde.jpg

Färga mitt hår såhär blont?

 

 

Jag har nästan frisyren på bilden också, kom jag på...

 

Nä, nu ska jag nog äta något litet innan jag sätter igång med tentan. Måste skriva svar på minst 2 frågor idag.

 

pussar och kramar sålänge!


Lång dag.

Ja det är inte klokt vad lång den har varit! Eller rättare sagt; Det känns som den har varit väldigt lång. Gick upp klockan 8 i morse för att jag skulle ringa doktorn. Pling pling i telefonen men inget svar. Bara upptaget, och det i en hel jäkla timme. Och nästa gång jag kan ringa är måndag nästa vecka. Vänta vänta... Orsaken till ringandet är för att han inte har ringt mig. Tog blodprov för att kolla allergi för 3 veckor sedan, och han skulle ringa efter 2 för att berätta resultatet. Jaja, som det kan gå. Och jag kan tydligen inte få reda på det genom att gå till vårdcentralen (som ligger 10 min bort) och fråga. Nä jag måste ringa.

Klockan 10 började föreläsningen. Massa nya saker att trycka in i huvudet under 4 hela långa timmar. Visserligen en timmes lunch efter två av de första timmarna, men ändå. Det var ansträngande.

Inhandling av mat och sen begav jag mig hemåt.

Väl hemma gick jag ut med Trixi, Jocke började med maten och jag skrev ett irriterat mail till Sony Ericsson. Laga min mobil, för tusan! Den stänger av sig med jämna mellanrum, startar om sig själv ännu oftare och ibland går det inte fram signaler till mig när folk ringer. Jag kan inte bli annat än frustrerad. Garantin går ut om ca 1 månad, så jag måste ligga på för fullt nu, så att de fixar den eller ger mig en likvärdig telefon som faktiskt fungerar som den ska. Tyvärr gillar jag modellen på mobilen jag har (K660i) och den verkar inte finnas i utbudet längre. Ska sitta och titta lite på deras telefoner sen så att jag vet vilken jag vill ha om det nu blir en ny telefon.

Tentan går det fortfarande dåligt med = Jag har inte börjat. Hade tänkt börja idag, men har knappt kunnat hålla mig vaken. Det betyder att jag ska sova så fort jag har skrivit klart det här inlägget.

Jag ska ut med Trixi nu, tänkte jag. Sista rundan innan läggdags. Och sen ska jag faktiskt sova. Kanske somnar tidigt för en gångs skull?! Läste att man ska somna innan klockan 23 för det är innan dess som kroppen vill somna. Också vill den vakna vid 8 på morgonen. Jag vet många vars kroppar vägrar gå upp då... Min är faktiskt inte en av dem, jag klarar lätt av att gå upp klockan 8. I alla fall nu när det har börjat bli ljust ute. Annars kan det gå trögt, men mest för att mitt huvud inte vill.

Nä, som sagt: Trixi ska få gå ut nu så jag säger natti och hej då för idag.

kramar!

Nya filmer

Har bytt kakor mot filmer idag. Och haft ångestkänsla av någon anledning... Förutom det sista så har det varit en bra dag. Nu är det läggdags, föreläsningen börjar kl 10 i morgon.

nattikramar!

.

Det blev inga scones i alla fall. Kom fram till att jag varken hade mjölk, filmjölk eller naturell yoghurt som behövs till att baka. Så det blev till att handla bullar på "Hörnet" i stället :) De hade börjat med nya grova bullar som var supergoda! Det kommer ätas fler gånger kan jag tala om ^^

Nu ska jag sminka mig färdigt (lite mascara och foundation, inget avancerat på vardagarna) också ska jag måla mina naglar. Det blir nog vanligt genomskinligt nagellack. Eller ett grönt som matchar tröjan jag har på mig. Vi får se.

kramar sålänge!

Ännu en solig dag

God morgon alla pigga och alla trötta! Hur mår ni idag? Själv knallar det på helt okej, gick upp för ca en halvtimme sen och har inte hunnit mycket mer än att mata djuren, skriva handlelista, gå på toa och sitta vid datorn. Men jag har inte speciellt brått heller.

Idag är det föreläsning klockan 13. En kvinna från Cambridge ska komma och prata om olika delar inom kriminologin. Ska bli intressant! Hoppas jag i alla fall. Innan jag sticker dit ska jag hinna duscha, klä på mig, baka scones (har inget bröd hemma), gå ut med hunden och köpa frukt. Men det ska inte vara några problem :) Jag har ju ändå tre hela timmar på mig, när jag i vanliga fall går upp bara en timme innan ^^

Men nu börjar jag bli hungrig, så nu måste jag baka mina underbart goda (om jag får lov att säga det själv) scones.

morgonkramar på er!

Hemtenta

Nu har jag fått mina frågor! Jobbigt jobbigt... Ska skriva ut dem i skolan i morgon så att jag kan ligga i sängen och läsa och skriva. Då ska jag också skriva ut den sista artikeln som jag behöver ha till tentan. Inlämningsdatum är tisdag nästa vecka, så jag har en vecka på mig att göra klart den. Vet inte riktigt om det är bra eller dåligt... Jag tar det lugnt i dag också, kanske läser lite i kurslitteraturen men inte mycket mer. Tror jag ska titta på film också.

Jocke har varit hos tandläkaren precis och dragit ut den andra av fyra visdomständer. Två kvar! Han kan knappt prata för det blev två omgångar med bedövning. Stackarn ^^

Nu ska jag baka kolakakor!

kramar



Tillagt 16.22

Haha, Jocke är för rolig. En stund efter att han hade kommit hem från tandläkaren lade han sig i sängen.

Jag: Är du trött? Det låter som om du håller på att somna...
Jocke: Nä, bara lite. Jag håller inte på att somna.
Jag: Okej.

Jag går ner i tvättstugan 2 minuter för att slänga i tvätt i tvättmaskinen. Vet ni vad det är jag först hör när jag kommer upp igen? "Zzzzzzz..."

:)

Vår!

Sådär ja, då var en av dagens saker avklarade. Har varit ute i "trädgården" med Trixi, Otto och Sigge. De tyckte alla att det var supermysigt! Sigge tyckte det som vanligt i bara 10 minuter, men han är som han är :) Otto och Trixi busade omkring väldigt mycket och tyckte att det var extremt skoj. Lillkisen klättrade till och med i körsbärsträdet. Och trillade ner. Men han var lika glad för det!

Nu ska jag kolla om jag har fått min hemtenta än.

kramar

God morgon

Long time no see. Hoppas ni har haft det bra i min frånvaro?

Jag har precis ätit klart min frukost. Det blev vitt och onyttigt bröd med onyttig vitlöksost på. Också mjölk till förstås :) Inget fancy och jätteroligt, men väldigt gott.

Solen lyser ute! Härligt härligt, eller vad tycker ni? Längtar tills det att det blir varmt också, vill kunna gå ut utan att ha massvis med kläder på mig. Men jag tycker solen vittnar om att det är på G. Det är mycket lättare att komma upp tidigt på morgonen också. Ljuset gör att jag inte blir lika trött som när det är vintermörker ute. Och snön är nästan helt borta ^^

Så vad ska jag hitta på med idag? Sitter här och funderar på det... Först ska jag klä på mig så att Trixi kan få komma ut på promenad. Sen vill Sigge också ut märker jag. Han sitter vid dörren och jamar med jämna mellanrum, så han ska få komma ut i trädgården sen. Tror jag ska ta med Otto också :) Simon får stanna inne, för han tycker inte om att vara ute på det viset. Balkong är så långt han kan sträcka sig vad gäller utevistelse.

Jag ska baka idag. Är inne i en kreativ period vad gäller det mesta, så jag syr, stickar, bakar och har mig. Bakade muffins halv 12 i natt ^^ Men idag ska jag inte baka muffins, utan det blir kolakakor. Receptet hittar ni här.

Nä, nu får det vara nog skrivet för stunden. Blir kanske mer sen :)

kramar på er!

RSS 2.0