Och nä...

...Det blev inget melodifestivalen i kväll.

Parentes.

Har jobbat hela dagen och därför inte fått ett enda gjort vad gäller pluggandet inför tentan. Så nu ska jag sätta igång med det också! Har bestämt mig för att ha 2 artiklar klara innan jag ska sova.

kram sålänge

Melodifestivalen del 1.

Programledarna har ett otroligt intränat script. Och det är inte positivt. Skämten, som eventuellt kunde ha varit roliga om de var lite mer spontana, faller pladask när de snabbspolas igenom.

Ola ser ut som en tjej, vilket kan vara småsött och positivt, men inte i det här fallet. Och han har en låt som låter som allt annat han har gjort. Varför? Överraska oss tack...

Silvers låt är lite mer annorlunda, men den är lite för monoton för min del. Däremot är det inte helt omöjligt att den skulle kunna gå bra i det stora hela. Men dansen... Skärp dig!

Linda... Hon är söt och jag vill ha hennes hår, men vad är det för namn på en låt?! Och varför känns det som om jag har hört låtens intro innan (Phil Collins)? Framför allt; Sjunger man inte rent blir det oftast inte bra.

Pain of Salvation's låt var behaglig och helt okej, men jag tycker inte att den passar i sammanhanget.

Anders Ekborg hade en halvpampig och härlig låt som han sjöng med en inte heltokig röst. Tummen upp!

Jessica Andersson var vacker och hade en vacker röst. Men inte heller denna var riktigt schlager.

Frispråkarn... Inte rap i melodifestivalen! Den var till och med sämre än andra raplåtar jag hört. *Ont i huvudet*

Salem Al Fakir hade inte den sämsta låten, men inte heller den bästa. Men definitivt en av kvällens bättre.


Ja ni... Verkar som att det inte var några schlagerlåtar ikväll. Tråkigt men sant. Att det sen fanns de som var helt okej är en annan femma. Får hoppas på mer schlager i de kommande deltävlingarna.

Sen ska jag inte ens nämna vad jag tycker om alla omröstningarna... Det är bara för att de ska tjäna mer pengar. Dåligt!

Ber om ursäkt för om det finns stavfel i namn (m.m?), jag har ingen större koll på vem alla är. Ni får gärna kommentera och komma med egna åsikter, men jag vill inte veta av bråk och elakheter. Det jag har skrivit är vad jag tycker och tänker, det är inte riktat mot någon speciell och inte menat att vara elakt. Bara högt tänkande :)

kram kram!

Städa, plugga och dricka té

Hej på er igen! Jag är dålig på att hålla vad jag lovar, har jag märkt, i alla fall vad gäller bloggen. Lovade att jag skulle skriva jättemycket igår, men så blev det inte alls. Det blev till och med inget. Men nu är jag på G!

Idag har det mest varit städning som pågått i denna lägenheten. Ulrika kommer på besök om en stund, så jag fick ju göra lite fint. Jocke låg och sov, men det brukar vara han som dansar runt med dammsugaren i vanliga fall så det gjorde inget. Annars har det som sagt inte hänt så mycket idag. Är härligt nyduschad, varm och har rena och mysiga kläder på mig. Men jag är lite småhungrig tror jag... Jaja, strunt i det för tillfället, kvällsmat blir det efter att Ulrika gått igen. Tror att det får bli något med falukorv idag.

Igår hände inte heller alldeles för mycket. Gick till skolan vid halv åtta, hade föreläsning mellan 8-10 och sen satt jag, Lotta, Emma och Therés i biblioteket och läste artiklen till vårt grupparbete. Vi lade ner pluggandet vid 1-tiden, för då var Therés och Lotta tvugna att gå, men jag och Emma bestämde oss för att åka skor på pildammen. Det gick inte speciellt bra... Mest för att det fortfarande var lite snö på isen, så mina skor hade hela tiden grepp. Sen var det kallt och äckligt väder också, så vi bestämde oss för att strunta i det hela och ta det en annan gång.

Vädret har inte varit speciellt roligt idag heller. Det har blåst och snöat lite mindre, men det är fortfarande kallt och tråkigt. Vill ha värme och sol nu, så att man kan springa runt i klänning eller kjol...


Men det dröjer nog ett tag till kan jag gissa.

Usch... Måste plugga ikväll också. Har tenta om två veckor ungefär och jag har än sålänge inte läst någonting. Fy Elin!

Oh! Jag har bakat mina kokoskakor förresten ^^ Gjorde det i... Förgår? Jo det var det nog. Såhär blev de:



Fina va? :D Förutom kokostoppar har jag smaskat i mig vindruvor. Älskar vindruvor! Fast jag har mina krav på hur de ska vara; Syrliga och utan kärnor. Har också ätit kiwi, vilket är minst lika gott. Helst ska de vara lite omogna fortfarande så att de är syrliga och inte för mjuka. Mums!



Nä, slut för stunden!

Kramar sålänge

Plugga i massor.

Har varit duktig idag. Har pluggat i massor och därför har jag inte hunnit skriva förrän nu. Tyvärr kommer jag inte hinna skriva mer än detta heller, jag börjar 8 i morgon och ska sova nu. Men i morgon lovar jag att jag ska skriva jättemycket intressant. Kanske lite filmprat?

Kram och godnatt!

RSS 2.0